Over Julia

De vrouw achter de camera

Julia Kamp - van Dieren
  • Julia Kamp - van Dieren

  • Bruidsfotograaf
  • Professionele fotograaf geïnspireerd door daglicht & kleuren

Een korte introductie over Julia, de vrouw achter de camera bij Julia Fotografie. Omdat de personen die voor de camera staan belangrijker zijn voor mij dan de persoon achter de camera, wil ik alleen de hoofdlijnen vertellen.

Julia van Dieren, woonachtig in het dorp IJsselmuiden. In juli 2016 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Voordat ik aan deze studie ben begonnen, heb ik 3 jaar ‘kleur en interieur’ gestudeerd aan het Cibap in Zwolle. Mede door deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het spelen met kleurcontrasten en de styling die erbij komt kijken.

Mijn inspiratie haal ik uit mensen, kleuren en de dingen om me heen. Mijn doel is om mensen op de foto te zetten zoals ze zijn! Naast fotograferen ben ik graag creatief bezig. Mijn familie neemt een belangrijke plaats in bij mij, ik hou van sporten en ben een groot Volkswagen fan.

Mocht je het leuk vinden om een reactie te geven over mijn werk, dan kun je altijd een berichtje achterlaten. Wil je meer informatie over een bruiloft of loveshoot? Neem dan gerust contact met mij op.